středa 9. září 2015

Hugo - Inženýr Králik na výletě Cyklohráčkem

Huga si můžete koupit zde.

První zářijový víkend. Konečně trochu chladněji a škola se ještě úplně netváří, že by to s námi myslela zas až tak vážně. A tak si v sobě necháme doznívat prázdninovou náladu. Včetně ranních nervů, že nestihneme včasný odjezd vlaku a jednoho pivínka hned jak z vlak opustíme. Nebyl to totiž obyčejný vlak, ale Cyklohráček, plný řvoucích dětí a pivo bylo tedy zapotřebí...myslel si to i pan Inženýr

příležitost posilnit se na pěší výlet na Okoř, Hugo rozhodně nepromarnil




První zářijovou sobotu neměl Cyklohráček štěstí. Zasekl se těsně před Masaryčkou a čekal, než ho zapřáhli do lokomotivy. Hodinové čekání na nádraží na celkové náročnosti výletu nic neubralo.



Nakonec ale vlak přijel. Děti byly nadšené, pan Inženýr si spokojeně hověl.


Budeč
a nakonec jsme dorazili i na tu Okoř

Báječný králik Hugo, vhodný do dětských batůžků na výlety, je upleten ze 100% bavlny. Tělíčko je vyplněno polyesterovou náplní,která se běžně používá jako výplň polštářů. Obojí je možné prát na 40°C.  Hugův svetřík a trencle jsou ze směsi bavlny a polyesteru. Králik je milý a většinu času se usmívá (pokud mu rukou nezkřivíte obličej do jiné grimasy). Jednoduchý na údržbu, vejde se do kapsy...trochu větší než obvykle.

Huga zakoupíte pomocí formuláře zde

Žádné komentáře:

Okomentovat