úterý 22. září 2015

Reinhold - Ten co byl na Sněžce

Reinholda si společně z kamínkem z nejvyšší hory České republiky můžete pořídit zde.

Tohle je spolehlivě první z rodiny Inženýrů, který se dostal do nadmořské výšky 1 603 m n.m. Je to houževnatý jedinec. Sice toho moc sám neušel, ale vzhledem k jeho nízké váze (54g) nebyl ani velkou zátěží pro svůj doprovod a po celou cestu se snažil navigovat. Skvělým vybavením je i jeho svetřík, který je možné svlékat a oblékat podle aktuálního počasí a zabránit tak tomu, abyste Reinholdovi po návratu z hor museli utírat nudle.

Reinholdův výstup na Sněžku byl dvoudenním výletem z Pece pod Sněžkou, přes Liščí horu, Výrovku, na Luční boudu, kde se přes noc ubytoval ve spacáku na pokoji s mnoha ostatními turisty, kteří chrápali a mluvili ze spaní. Druhý den pokračoval oklikou přes jakési jezero na polské straně na Sněžku.

Hubené nožičky má jako stvořené pro vytrvalostní pochody v horách. Barva oblečení je střídmá, nenarušuje extrémními barvami dojem z okolní krajiny. Reinhold má (stejně jako skutečný Reinhold M.) velkou spoustu bratrů a sester s nimiž se můžete seznámit na tomto blogu.


Tady je mu ještě do smíchu, po prvním větším výstupu s Černou Horou v pozadí
Reinholda po cestě nečekaně nabrala kráva na roh - Bufet na Rozcestí
Tady se se zase směje, důvod je evidentní. Na Luční boudu už je to kousek a v pozadí cíl naší cesty.
keška na Luční
Polsko
pod Sněžkou začal Reinhold trochu stávkovat...situace se zdramatizovala, potáhneme ho nahoru na laně? - parádní dračí smyčka
krize zažehnána gumovými medvídky, pokračujeme dál
Sněžku dobyl- levá packa v České republice, pravé ucho v Polsku
Teď se dozvěděl, že lanovka dolů nejede
Naštěstí z Růžové hory jela - uf 
Reinhold je drsný králík do vhodný do drsných podmínek. Je upleten z bavlny, jen trencle jsou s příměsí polyesteru. Reinhold je stejně jako jeho ostatní sourozenci vycpán protialergenní polyesterovou náplní, která se běžně používá dovnitř polštářů a je možné ji prát na 60°C. Ne tak celého králika, na toho bych doporučovala jemný prací režim. Reinholda dodáváme i s pravým kamenem z vrcholu nejvyšší hory České republiky.
Dejte Reinholdovi nový domov a poskytněte mu nová dobrodružství. 

Žádné komentáře:

Okomentovat